NieuwsRegioSportShowbizz
Inloggen

Actief Interim

Factsheet

Kernactiviteiten
Actief Interim: tijdelijk werk of een job met uitzicht op een contract van onbepaalde duur na een interimperiode.
Actief Select: rekrutering van vaste medewerkers.
Actief Construct: rekrutering van bouwvakkers. Actief Construct is ‘geregistreerd aannemer’ en lid van de Confederatie Bouw.
Actief Dienstencheques: huishoudhulp via het dienstencheque-systeem.
Hoofdvestiging
De hoofdzetel van Actief Interim is gevestigd in Lummen, centraal gelegen op de kruising van de E313 en E314.
Aantal vestigingen
Actief Interim heeft met 65 kantoren een nationale spreiding over heel België. De kantoren zijn allemaal goed bereikbaar en gemakkelijk te vinden. Er is parkeermogelijkheid op wandelafstand.
Aantal medewerkers
380

Informatie

Wie zijn wij
Kiezen voor Actief Interim, is kiezen voor een persoonlijke aanpak op maat van uw bedrijf. Wij denken en handelen pro-actief en zetten alles op alles voor het vinden van de juiste medewerker.
Niet louter als leverancier van cv’s maar als een volwaardige business partner. Een partner die uw bedrijf kent en die op basis van deze kennis snel en efficiënt kan handelen.
En dat deze aanpak werkt, kunnen vele tevreden klanten reeds bevestigen.
Actief Interim is dan ook niet voor niets één van de snelst groeiende uitzendgroepen van België. Op 25 jaar tijd klom Actief op tot de zevende plaats in de Interim Ranking van de Trends Top 30 000. En deze groei zet zich voort met een duidelijke ambitie: doorgroeien tot de top 5 van de interimranking en blijven werken aan de verdere uitbouw van een volledig netwerk in Vlaanderen en Wallonië.
Visie
Flexibele arbeid (uitzendarbeid) zal een steeds belangrijkere rol gaan spelen op de arbeidsmarkt. Het gebruik van uitzendkrachten zal een doorslaggevende factor worden in het versterken van de concurrentiepositie van bedrijven.
Missie
Actief Interim wil graag een toonaangevende rol spelen op de nationale interimmarkt. Om u een nog betere dienstverlening te garanderen wil Actief Interim doorgroeien tot de top 5 van de Belgische interimbedrijven. Om deze groei te realiseren, zullen we enerzijds ons kantorennetwerk nog verder uitbouwen, en anderzijds de bevoorrechte partnerrelaties met onze klanten en uitzendkrachten nog verder uitdiepen.

Carrière

Ontwikkelen en leren
Actief Interim is een jong en dynamisch bedrijf. Onze sleutelwoorden zijn ondernemerschap, partnership en maatwerk. Deze specifieke aanpak motiveert onze consultants elke dag opnieuw en stelt de kantoren in staat om autonoom in te spelen op de wensen van bedrijven en uitzendkrachten.

Actief Interim groeide de laatste 25 jaar al enorm. We begonnen in Limburg, maar waren ook al snel aanwezig in de andere provincies. De laatste jaren kende Actief Interim dan ook een snelle groei in nieuwe regio’s zoals West en Oost-Vlaanderen. Om deze groei te bestendigen zijn we op zoek naar de juiste commerciële en gedreven mensen die net dat ietsje meer in zich hebben, die verder willen gaan voor klanten en kandidaten en zo het unieke karakter van Actief Interim mee in de verf zetten.
Want Actief Interim wil ondernemingsgezinde medewerkers in heel België.
Doorgroeimogelijkheden
Werken bij Actief Interim betekent jezelf ontplooien en je talenten optimaal inzetten. Actief Interim hecht veel belang aan een dynamische en aangename bedrijfscultuur waarin iedereen zich goed voelt. Daarnaast vinden wij bij Actief Interim open communicatie, inspraak en teamspirit zeer belangrijk. De Actief-medewerkers appreciëren dit en zijn dan ook trots te werken voor een onderneming die zich onderscheidt door haar persoonlijke aanpak.
Ook zin gekregen om deel uit te maken van een dynamisch en ambitieus bedrijf waarin jij je kan ontplooien in een optimale sfeer?

Deel dit bedrijf